Devroe hekelt communicatie van de KBVB

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Devroe hekelt communicatie van de KBVB
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Luc Devroe hekelt in de krant Het Laatste Nieuws het communicatiebeleid van de Belgische voetbalbond. Hij krijgt meeval van Gent-voorzitter Ivan De Witte die eveneens aan de alarmbel hangt.

Luc Devroe is nog altijd niet helemaal bekomen van de aanvaring met bondscoach René Vandereycken. "Ze maken er daar in Brussel een zootje van en dan nog durven ze daar te zeggen dat het de fout van de clubs is. Iedereen, maar vooral de bond, moet nu maar eens goed voor de spiegel gaan staan", reageert een furieuze Brugse sportmanager in de krant Het Laatste Nieuws.

"Voor onze wedstrijd op Sint-Truiden (afgelopen zondag om 13u.) kreeg ik een fax van de bond. Daarin stond dat Jeroen Simaeys zich al om 16u. moest melden in Leuven voor een eerste training met de beloften. Ook spelers die zondagavond speelden (Cercle-Standard), hebben zo'n fax gekregen. Zelfs dat kunnen ze niet communiceren en dan die wedstrijd plannen in zo'n drukke periode...", foetert Devroe verder.

Ivan De Witte, voorzitter van de Profliga, zal een brief schrijven naar de KBVB. "Ze moeten daar weten dat het de clubs zijn die de spelers betalen. Bij de bond heerst er een mentaliteit van kasteelheren. Er moeten regels komen voor een minimum aan respect en communicatie. Dit kan niet meer zonder de Profliga, vind ik", besluit de voorzitter van AA Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties