Zondag beslist over weekwinnaars

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Zondag beslist over weekwinnaars
Foto: © SC

Zondag zou wel eens een belangrijke dag in het huidige voetbalseizoen kunnen worden. Dan wordt immers beslist wie de grote winnaars van het voetbalweekend zullen worden. Club Brugge, Standard of Anderlecht?

Het zou wel eens de meest interessante en belangrijkste wedstrijd van het seizoen kunnen worden, Club Brugge - Standard. Als Club de Rouches thuis klopt, slaat het niet alleen een kloofje van zes punten op Standard, maar neemt het ook verder afstand van achtervolgers Cercle Brugge en Germinal Beerschot.

Een unieke kans dus, die men in Brugge niet zomaar zal wil laten liggen. De druk zal dan ook bijzonder hoog zijn, bij beide ploegen. Club Brugge kan op een nagenoeg volledig fitte selectie rekenen, terwijl Standard het nog steeds moet doen zonder Steven Defour. Een serieuze aderlating, dat bleek al in de voorbije wedstrijden.

Later op de avond staat Anderlecht - Moeskroen op het programma. Paars-wit kan door het puntenverlies van Cercle, Germinal Beerschot en ook Club Brugge en/of Standard een schitterende zaak doen in het klassement. Anderlecht deed een hoop vertrouwen op in de wedstrijd tegen Bordeaux en lijkt stilaan op weg om weer aan te knopen bij de top. Het lijdt dan ook geen twijfel dat het zondagvond de grote favoriet is tegen Moeskroen. Met die ploeg keren ook Enzo Scifo en Walter Baseggio terug naar het Astridpark. Een zege van de bezoekers is wel heel onwaarschijnlijk, want Moeskroen is absoluut niet in goede vorm en kon onder Scifo nog nooit winnen. Al blijft voetbal een vreemde sport natuurlijk...
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties