Vandenbergh kon Utrecht niet helpen

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Vandenbergh kon Utrecht niet helpen
Foto: © SC

VVV-Venlo heeft zwaar uitgehaald tegen het gehavende FC Utrecht. In de Galgenwaard wonnen de Limburgers met duidelijke 1-4- cijfers.

Utrecht-trainer Willem van Hanegem moest door tal van blessures zijn hele ploeg door mekaar gooien. De bezoekers uit Venlo profiteerden hier optimaal van om drie belangrijke punten te pakken in functie van de hevige degradatiestrijd.

Vooral de rode kaart van Tim Cornelisse deed Utrecht de das om. De verdediger belette Edwin Linssen ten koste van een penalty en een rode kaart te scoren. Sandro Calabro benutte echter de elfmeter. 

VVV speelde vervolgens het spelletje slim uit. De ploeg domineerde en wachtte geduldig totdat er gaten in de Utrechtse defensie vielen. Jason Oost zorgde tot twee maal toe voor een Venlose treffer. Calabro zorgde met zijn tweede van de middag voor de 4-0. Ei zo na werd het 5-0, maar het schot van El Gaaouir dat via de lat over de lijn ging, werd niet in een treffer omgezet.

De ingevallen Kevin Vandenbergh had nog de eerredder aan zijn voet, maar de Belgische spits zag zijn penalty door doelman Wintjens gestopt worden. Uiteindelijk kreeg Utrecht via Wolters alsnog een eerreddend doelpunt.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties