Hassan denkt na over langer verblijf in Brussel

Mathias Dumarey
| 27 reacties
Hassan denkt na over langer verblijf in Brussel
Foto: © SC

Ahmed Hassan was afgelopen zondag de kop van Jut bij landskampioen Anderlecht. In de slotfase van de partij op Zulte-Waregem miste hij een strafschop. Eerder keerde hij ook al te laat terug van de Afrika Cup.

Bij Anderlecht lijkt met niet echt te rekenen op een verlengd verblijf van de Farao. "Ik heb nog niets beslist over volgend seizoen, maar een langer verblijf bij Anderlecht is zeker niet uitgesloten", zegt Ahmed Hassan in de krant Het Laatste Nieuws.

Hassan benadrukte ook nog eens dat hij geen voetbalmachine is . "Er is altijd veel druk op mijn schouders. Iedereen denkt dat ik het verschil altijd zal maken. Ik moet voor spektakel en goals zorgen, maar alleen gaat dat niet."

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck laat alvast uitschijnen dat een contractverlenging van de Egyptische balkunstenaar niet meteen aan de orde is. "We zullen dat wel nog bespreken. Of hij zich eerst nog moet bewijzen? Correct", grijnst de Anderlecht-manager. 

Hassan besluit nog met een woordje over de Gouden Schoen. "Met alle respect, maar eigenlijk zou België het een eer moeten vinden om mij de Gouden Schoen te geven en niet omgekeerd." De middenvelder heeft zijn frustratie van januari duidelijk nog niet verwerkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties