Schell tekent profcontract bij Ajax

Nico Wieme
| 1 reacties
Schell tekent profcontract bij Ajax
Foto: © SC

Ajax heeft vrijdag Jordi Schell aan zich gebonden. De jongeling tekende een profcontract tot juli 2010 bij de Amsterdammers.

Jordi Schell heeft vrijdag een profcontract getekend bij Ajax. Tot juli 2010 bindt die overeenkomst de beloftevolle middenvelder aan Ajax. En of hij blij is met deze verbintenis! "Eindelijk is het zover. Dit is het begin van iets moois, hier heb ik jaren voor gewerkt."
Schell speelde bij amateurclub Hoofddorp toen hij werd gescout door Ajax. Tot dit seizoen kwam hij veelal als rechteraanvaller in actie in de A1. "Maar sinds dit seizoen speel ik op tien, als centrale middenvelder, en het gaat geweldig", laat de 18-jarige speler optekenen op de officiële site van de Amsterdamse club.

Schell vindt dit seizoen bijzonder gemakkelijk de weg naar doel. Momenteel staat zijn teller op tien. "Voorheen scoorde ik minder, moest ik het meer hebben van mijn voorzetten." Het toptalent wil, ondanks het contract, nog niet te ver vooruitkijken. "Volgend jaar wil ik basisspeler worden bij Jong Ajax. Daarna zie ik wel hoe het verder gaat."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties