In Mechelen willen ze ook snel een nieuw stadion

Mathias Dumarey
| 43 reacties
In Mechelen willen ze ook snel een nieuw stadion
Foto: © SC

Ook bij KV Mechelen is de vraag prangend om een nieuw stadion. De club zou volgens het bestuur niet meer kunnen groeien in het Veolia Stadion. Achter de Kazerne is men ervan overtuigd dat de club in 2012 al in een nieuw stadion kan spelen.

KV Mechelen is de laatste tijd uitstekend op dreef in de vaderlandse competitie en dat lokt nog meer publiek en sponsors. Het stadion zit tweewekelijks flink gevuld en voor extra sponsors is er momenteel geen ruimte meer.

De club besliste om volgend seizoen het speelveld al met twee meter te verkleinen om op die manier ruimte te maken voor extra boarding rond het veld. Mogelijks zal er ook een extra noodtribune gebouwd worden. 

"Op termijn kan KV Mechelen enkel nog doorgroeien in een gloednieuw stadion. In het huidige stadion zullen we weer de liftclub worden die onze club altijd is geweest. Er is mij ondertussen al verzekerd dat we tegen 2012 in een nieuw stadion zullen kunnen voetballen. Ik verwacht dat er binnen een termijn van twee maanden duidelijkheid verschaft zal kunnen worden", aldus KV Mechelen-voorzitter Johan Timmermans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties