Janssen weigert plaats op de bank

Nico Wieme
| 1 reacties
Janssen weigert plaats op de bank
Foto: © SC

Er zit een serieus haar in de boter tussen Aad De Mos en Theo Janssen. Toen de ex-Genkspeler van zijn trainer vernam dat hij in de wedstrijd van Vitesse tegen Excelsior op de bank moest plaatsnemen, stapte hij het gewoon af.

Theo Janssen bleek in zijn periode bij Racing Genk al niet de meest handige speler, nu heeft hij zich ook bij Vitesse van zijn minst aangename kant laten zien. Toen de middenvelder van zijn coach Aad De Mos vernam dat hij tijdens de wedstrijd tegen Vitesse op de bank moest gaan zitten, vertrok hij direct naar huis.

De Mos begrijpt er niets van. "Dit heb ik na al mijn jaren in het voetbal nog nooit meegemaakt", reageerde de Vitessetrainer met zichtbaar ingehouden woede na de 1-2-zege van zijn ploeg op het veld van Excelsior. "Werken moet je doordeweeks doen en niet iedereen wil werken. Theo Janssen stond niet in de basis, wilde niet op de bank beginnen en is naar huis gegaan. Dit is werkweigering", stelde De Mos het cru.


Toch wil de ex-trainer van KV Mechelen en Anderlecht de bruggen met Janssen niet helemaal opblazen. "Ik ben niet rancuneus. Ik houd van de mens Theo Janssen, en af en toe ook van de speler Theo Janssen. Ik denk dat er een oplossing mogelijk moet zijn tussen twee belangrijke elementen binnen Vitesse. Maar die oplossing moet wel goed vallen bij de spelers en de technische staf."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties