Vroegtijdig einde dreigt voor Beinlich

Vroegtijdig einde dreigt voor Beinlich
Foto: © SC

Voor Stefan Beinlich dreigt een vroegtijdig fin de carrière. De Hansa Rostockkapitein heeft in de wedstrijd tegen MSV Duisburg een zware knieblessure opgelopen.

Stefan Beinlich meldde zelf aan het Duitse persagentschap dpa dat hij afgelopen weekend in de wedstrijd tegen MSV Duisburg een zware knieblessure opliep. “De buitenmeniscus in de linkerknie is kapot. Bovendien is er kraakbeen losgekomen”, zei de 36-jarige speler die zich in Berlijn zal laten opereren. De kans is dan ook groot dat de voormalige Duits international, die er aan het einde van dit seizoen sowieso mee zou ophouden, niet meer op een voetbalveld te zien zal zijn.
 
Beinlich zelf laat de deur op een kier. “Het is moeilijk te beoordelen. We moeten de operatie afwachten”, aldus de in Berlijn geboren speler die graag komend weekend de thuiswedstrijd van Rostock tegen Hertha Berlijn in het stadion zou willen bijwonen.
 
Beinlich speelde in de Bundesliga voor Rostock, Berlijn, Hamburg SV en Bayer Leverkusen. In 288 wedstrijden lukte het de middenvelder om 56 doelpunten te maken. Hij gaf in totaal 41 assists.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties