Seksroddels doen coach opstappen in Denemarken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Seksroddels doen coach opstappen in Denemarken
Foto: © SC

Erik Rasmussen, de straks ex-coach van de Deense topklasser FC Midtjylland, zal ongetwijfeld al betere tijden gekend hebben in zijn leven. Hij zal bij Midtjylland opstappen omdat seksroddels de ronde doen over zijn gezin.

De vrouw van Erik Rasmussen zou het bed delen met speler Maros Klimpl. Zelf zou Erik Rasmussen het erg goed kunnen vinden met een cheerleader. De Deense pers heeft een vette kluif aan het seksleven van het gezin Rasmussen, maar het heeft er wel voor gezorgd dat de coach is opgestapt bij zijn werkgever FC Midtjylland.

Rasmussen liet het bestuur van de club uit Herning weten dat hij komende zomer wil vertrekken. Nochtans is de relatie met zijn werkgever nog zeer goed en ook de prestaties vallen zeer goed mee. Het zijn de seksroddels die de man meer dan moe is.

"Het is complete onzin. De roddels over een relatie met een cheerleader zijn er gekomen omdat ik met een meisje werd gezien op een concert. Dat was dus wel degelijk mijn dochter. Ik word volledig gek van al die geruchten", aldus Rasmussen in de Deense krant BT.

Rasmussen heeft geen energie meer om zich te verdedigen en stapt dus op. Midtjylland staat momenteel op een derde plaats in de Deense competitie met vijf punten achterstand op de koplopers FC Kopenhagen en Aalborg BK

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Superliga

Nieuwste reacties