Boete en wedstrijd op de bank voor Hassan

De Nijs Michael
| 13 reacties
Boete en wedstrijd op de bank voor Hassan
Foto: © SC

Ahmed Hassan speelt de laatste weken op een erg hoog niveau bij Anderlecht en de plooien tussen de Egyptenaar en de landskampioen leken gladgestreken, de fratsen van Hassan blijven echter voor wrevel zorgen binnen de paars-witte rangen.

Zo vroeg en kreeg Hassan de toestemming om donderdag naar Tunis te vliegen, daar nam hij met Egypte deel aan een afscheidswedstrijd. De enige voorwaarde die gesteld werd door Anderlecht was dat de balgoochelaar vrijdagmorgen opnieuw aanwezig zou zijn tijdens de training. De middenvelder stemde daarmee in, maar wat bleek gisteren? Inderdaad, Hassan kwam niet opdagen tijdens de training.

Trainer Ariël Jacobs kan niet lachen om de fratsen van zijn middenvelder en het is zo goed als zeker dat Hassan een sanctie van zijn coach mag verwachten. Meer dan waarschijnlijk zal de Egyptenaar niet in de basis staan tegen AA Gent. Verder is ook het bestuur van de Brusselse club niet te spreken over de afwezigheid van Hassan, manager Van Holsbeeck bevestigde intussen al dat de middenvelder een boete van de club mag verwachten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties