Ruben laat Liverpool wachten

Ruben laat Liverpool wachten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waar ligt de toekomst van Ruben? De uitblinker van Getafe laat voorlopig niet in zijn kaarten kijken en beslist pas tijdens de zomer.

Ruben De la Red stapte in 2007 over van Real Madrid naar Getafe. Daar maakte de 22-jarige middenvelder indruk. Hij werd zelfs opgeroepen voor de interland tussen Spanje en Italië. Ruben zou de interesse van Rafael Benitez hebben gewekt. Deze haalt graag Spanjaarden naar Liverpool. In geval De La Red naar de Reds zou overstappen, zou Xabi Alonso de club mogen verlaten.

Ruben houdt vol dat hij geen enkel contact heeft gehad met een Engelse voetbalclub. Hij wil pas deze zomer over zijn toekomst beslissen. Tot het einde van het seizoen heeft Real Madrid een optie om hem terug te kopen voor 4,5 miljoen euro. Ondertussen liet Alonso al verstaan dat hij niet van plan is Liverpool te verlaten. Hij weet dat er altijd geruchten over een mogelijke terugkeer naar Spanje circuleren. 

Opvallend is dat Ruben dezelfde manager heeft als Benitez. Marcio Garcia Quilon liet eerder al uitschijnen dat Ruben in juni Getafe zou verlaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties