Dantschotter: 'Gedaan wat ik moest doen'

Nico Wieme
| 0 reacties
Dantschotter: 'Gedaan wat ik moest doen'
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Rubin Dantschotter mocht voor de tweede keer dit seizoen aan een wedstrijd van Cercle Brugge beginnen. De stand-in van Bram Verbist kreeg weinig werk op te knappen.

“We hebben vandaag vier tot vijf goede kansen gekregen”, begon Rubin Dantschotter zijn analyse van de match. “Je weet dat je er dan tegen een ploeg als Bergen zeker één moet scoren. Dat hebben we niet gedaan en dat is een minpunt.”
 
Dantschotter had een goede match van zijn team gezien. “Er was veel tempo, maar veel kansen vielen er niet te noteren. Wat we moesten doen, deden we, behalve scoren.” Over zijn eigen prestatie was hij karig met commentaar. “Ik heb gedaan wat ik moest doen. Ik kreeg weinig werk vandaag. Meer heb ik daarover niet te zeggen.”
 
Hoe ziet de huidige nummer één onder de lat van groen-zwart de toekomst tegemoet? “Er resten ons nog vijf matchen. We blijven strijden voor een Europees ticket. We babbelen daar af en toe binnenskamers wel over. We willen absoluut Europees spelen volgend jaar. Dat zou een mooie bekroning van ons werk zijn.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties