De Witte: 'We praten nu enkel met Janevski'

Nico Wieme
| 0 reacties
De Witte: 'We praten nu enkel met Janevski'
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Het staat al een tijdje vast dat Trond Sollied AA Gent volgend seizoen verlaat. Over de overvolging van de Noor doen de wildste verhalen de ronde. Voorzitter Ivan De Witte beweert dat hij enkel met Cedomir Janevski gesprekken voert.

Wie volgt Trond Sollied op als trainer van de Buffalo's? Een vraag die de Belgische voetbalwereld bezighoudt. De Noor zelf schuift zijn assistent Cedomir Janevski uitdrukkelijk naar voor als zijn opvolger, maar in de wandelgangen worden ook de namen van Jan Boskamp, Hein Vanhaezebrouck en Hugo Broos genoemd. Aangezien een tweede gesprek met Janevski voorlopig uitblijft, wordt gesuggereerd dat de Macedoniër voor en doemscenario als dat van vorig jaar bij Club Brugge moet gaan vrezen. "Niets van aan", countert Ivan De Witte.

De Gentpreses verzekert dat er momenteel enkel met Janevski gepraat wordt. Over het uitbijven van een volgend gesprek beweert De Witte het volgende: "Door de drukke agenda kan het zijn dat we volgende week pas na de bekermatch opnieuw met hem praten, maar andere kandidaten komen pas later aan bod", laat hij in Gazet van Antwerpen optekenen.

De flamboyante voorzitter beseft dat de geruchtenmolen op volle toeren draait. "Momenteel circuleren heel wat namen, maar ik ontken dat we al met iemand anders gepraat hebben. Dus ook niet met Boskamp, Broos of Vanhaezebrouck."

De Witte laat ook weten dat AA Gent in augustus aan het Arteveldestadion gaat beginnen te bouwen. "Er zijn geen klachten en dus krijgen we straks de bouwvergunning. We hopen in het seizoen 2009-2010 in het nieuwe stadion te spelen, maar dat wordt nipt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties