Ristovic: 'Doelpunt volledig op mijn rekening'

Dirk Pieters

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp deed zondagmiddag een slechte zaak in de strijd om een eindrondeticket. Het verloor van OH Leuven met 2-1 en ziet zo Virton en Lierse opnieuw naderen. Toch zat er voor de Great Old meer in op het veld van Leuven.

De ploeg van trainer Warren Joyce gaf vlak voor rust twee doelpunten in geschenkverpakking weg. Eerst ging doelman Predrag Ristovic zwaar in de fout door zich op een diepe bal te verkijken. Twee minuten later mocht pocketspits Brogno simpel een hoekschop binnenkoppen.

Voor Antwerp de eerste uitnederlaag in 2008. "Verliezen kan altijd gebeuren, maar dit was niet het beste moment om punten weg te geven. We verdienden niet van te winnen, maar een gelijkspel zou rechtvaardig geweest zijn."