Bayern wil Flamini of Deco

De Nijs Michael
| 1 reacties
Bayern wil Flamini of Deco
Foto: © SC

Bayern München is aan een sterk seizoen bezig, de club kan zowel de Duitse beker als de Duitse landstitel nog pakken. Bovendien staat Bayern ook in de halve finale van de Uefa Cup, ondanks het succesvolle jaar zoekt Bayern echter naar versterking.

Zo wil de club deze zomer een nieuwe middenvelder aankopen, al is het uitgesloten dat de club daar opnieuw erg veel geld zal voor neertellen. Manager Uli Hoeness verklaarde voor de camera van ZDF dat een aankoop van 25 miljoen euro, zoals Ribéry, momenteel niet mogelijk is. De club is dus op zoek naar een relatief goedkope oplossing en zo komt Deco in beeld. De Portugees van Barcelona zou voor ongeveer acht miljoen de overstap naar de Duitse topclub kunnen maken.

De voorkeur van Bayern lijkt echter uit te gaan naar Mathieu Flamini, de Fransman van Arsenal is deze zomer namelijk einde contract bij Arsenal en kan bijgevolg transfervrij naar de Bundesliga verkassen. Toch zal Bayern heel wat in zijn mars moeten hebben om de international binnen te halen, de Fransman staat namelijk ook in de belangstelling van onder andere Juventus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties