Gillet wil dit seizoen nog alle prijzen winnen

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Gillet wil dit seizoen nog alle prijzen winnen
Foto: © SC

RSC Anderlecht staat voor een belangrijke week. Het kan zich plaatsen voor de bekerfinale en de titelstrijd nieuw leven inblazen als het gaat winnen op Standard. Guillaume Gillet gelooft erin dat de dubbel nog steeds kan.

Anderlecht verkeert in de winning mood en dus wil paarswit alles uit de kast halen om haar honderdjarig bestaan te vieren met een dubbel. Lastig wordt het wel want er moet morgenavond een krappe 1-0-voorsprong verdedigd worden op het Kiel en gewonnen worden op Standard.

Guillaume Gillet, sinds de winterstop speler van Anderlecht, gelooft in de dubbel. "Standard heeft geen gemakkelijke wedstrijden meer en je weet maar nooit. Ik weet hoe ze daar denken. Ze zullen allemaal aan het twijfelen zijn na de verloren punten op Lokeren. Wij daarentegen zitten met zeven zeges op rij op een wolk. We hebben de beste groep en willen dat tonen door al onze resterende wedstrijden te winnen", aldus de Luikenaar.

Guillaume Gillet is een jeugdproduct van Club Luik. De titel verliezen op het veld van Standard zou hem erg pijn doen. "Ik zal er alles aan doen om te verhinderen dat ze tegen ons kampioen worden. Dit Anderlecht kan overal winnen. Maar, ook al pakken we zondag de drie punten, dan nog blijven we afhankelijk van de resultaten van Standard", besluit Gillet.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties