Spaans topkledingmerk sponsort KV Mechelen

Jimmy Wouters
| 16 reacties
Spaans topkledingmerk sponsort KV Mechelen
Foto: © SC

KV Mechelen heeft een akkoord gesloten met het Spaanse topkledingmerk Joma. De sportartikelenfabrikant gaat Geel-rood tot 2012 van shirts en trainingsoutfits voorzien.

Joma zal in samenwerking met United Brands KV Mechelen exclusief kleden voor de volgende vier seizoenen. Daarmee vertoeft KV Mechelen in erg goed gezelschap. Zo zijn ondermeer UEFA-bekerwinnaar FC Sevilla, Copa Del Rey-finalist Getafe, Racing Santander, Charlton Athletic en Cup Final-finalist Cardiff City reeds jarenlang structurele partners van Joma.

Joma is een Spaans topmerk met een wereldwijde jaaromzet van 250 miljoen euro, dat naast voetbal- en andere vrijetijdsuitrustingen ook schoenen produceert.  

"De alliantie tussen KV Mechelen en Joma ligt voor de hand. Dat een prachtige volksclub als KV Mechelen met ons in zee gaat, is erg belangrijk voor de verdere ontwikkeling van Joma in België", aldus Erwin Palmers van LUCKY SPORTS, de invoerder van Joma voor de Benelux en Frankrijk. 

Ook commercieel directeur van KV Mechelen, Marc Faes, is een tevreden man met de vierjarige overeenkomst met Joma. "Deze samenwerking is een echte topdeal", zegt Faes. " Joma is een groot Spaans bedrijf met heel wat mogelijkheden. Ik ben dan ook zeer blij dat KV Mechelen en Joma elkaar gevonden hebben. De komende weken zullen we samen aan de kledingslijn voor Malinwa werken." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties