Programma Jupiler Play-offs FC Den Bosch

Tim Buedts
| 0 reacties
Programma Jupiler Play-offs FC Den Bosch
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond speelt FC Den Bosch de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2007-2008. De formatie van trainer/coach Theo Bos gaat op bezoek bij FC Dordrecht. FC Den Bosch heeft zich ongeacht de uitslag van dat duel al verzekerd van een derde plaats in de Jupiler League. En aangezien ook FC Zwolle plaats vier op de ranglijst sowieso in handen heeft, is het al zeker dat deze twee ploegen tegen elkaar zullen strijden in de tweede ronde van de Jupiler Play-Offs. 

Programma FC Den Bosch in de tweede ronde van de Jupiler Play-Offs 
Donderdag 1 mei (Hemelvaartsdag) 14.30 uur FC Zwolle - FC Den Bosch
FC Zwolle Stadion 

Zondag 4 mei 14.30 uur FC Den Bosch - FC Zwolle Stadion De Vliert 

Seizoenkaarthouders van FC Den Bosch hebben bij de wedstrijd FC Den Bosch - FC Zwolle op zondag 4 mei gratis toegang als dank voor hun trouwe steun dit seizoen! Overige belangstellenden kunnen zich voor de kaartverkoop vanaf maandag 21 april tot en met vrijdag 2 mei wenden tot de TicketBoxverkooppunten en op de wedstrijddag vanaf 13.00 uur aan de kassa’s van Stadion De Vliert. 

Eventueel beslissingsduel woensdag 7 mei 
Mochten de eerste twee wedstrijden twee verschillende winnaars kennen of twee keer in een gelijkspel eindigen, dan zal op woensdag 7 mei een beslissingsduel volgen. Deze wedstrijd wordt afgewerkt op het veld van de club die - volgens de regels die gelden bij Europees voetbal - het beste heeft gepresteerd in de eerste twee duels. Aangezien de recettes van een beslissingswedstrijd volgens de reglementen van de KNVB door beide clubs dienen te worden gedeeld, is het voor FC Den Bosch helaas onmogelijk seizoenkaarthouders gratis toegang te verschaffen tot een eventuele beslissingswedstrijd in Stadion De Vliert. Indien dit duel nodig is, zal er kaartverkoop zijn op 5 en 6 mei bij de TicketBoxverkooppunten en op de wedstrijddag aan de kassa’s van Stadion De Vliert. Aanvangstijdstip en verdere informatie over kaartverkoop volgt indien er sprake is van dit beslissingsduel.

Derde ronde 
Mocht FC Den Bosch de derde en laatste ronde van de play-offs bereiken, dan zullen we u zo spoedig mogelijk verder informeren over het programma en de kaartverkoop. De data van de derde ronde zijn wel al bekend: 11 mei, 15 mei en een eventuele beslissingswedstrijd op 18 mei.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties