De Camargo: 'Momenten voor eeuwig vastleggen'

De Nijs Michael
| 0 reacties
De Camargo: 'Momenten voor eeuwig vastleggen'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Igor De Camargo verscheen gisteren niet aan de aftrap, maar uiteraard deelde ook hij in de feestvreugde. "Dit is mijn tweede titel in België. Het is schitterend", verklaarde de aanvaller van de Rouches.

De landstitel van Standard zorgde voor een nooit geziene explosie van vreugde in en rond Sclessin. Het was 25 jaar geleden dat 'de vurige stede' nog eens mocht vieren en dat was duidelijk te merken aan de reacties van de supporters. De Camargo beseft dan ook dat hij deel uitmaakt van een ploeg die geschiedenis heeft geschreven en hij wil deze momenten nooit meer vergeten. "Ik heb een kleine camera meegenomen om deze ongelofelijke momenten voor eeuwig te kunnen vastleggen", vertelde de spits na het laatste fluitsignaal. 

De Camargo moest gisteren op de bank plaatsnemen tijdens de wedstrijd, trainer Preud'homme opteerde namelijk voor het aanvallersduo Mbokani-Jovanovic. "Ik was zenuwachtig op de bank, je wil altijd op dat veld staan. Maar ik heb mijn steentje bijgedragen tot deze titel", reageerde De Camargo rustig op zijn status van bankzitter. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties