'AZ volgt een Argentijnse prijsschutter'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'AZ volgt een Argentijnse prijsschutter'
Foto: © SC

AZ is op zoek naar aanvallende versterking in Argentinië. Daar heeft het zijn oog laten vallen op German Denis. Trainer Louis Van Gaal en technisch directeur Marcel Brands waren afgelopen weekend in Argentinië om de 26-jarige spits te volgen.

German Denis zal het niet slecht gedaan hebben onder de ogen van Louis Van Gaal en Marcel Brands. Hij was in de wedstrijd tegen Banfield een van de aandachtstrekkers met een strafschopdoelpunt en een assist. Denis scoorde zo zijn 26ste doelpunt in één jaar tijd. In het Torneo Clausura van vorig jaar scoorde hij 16 keer, in het Torneo Apertura staat hij ondertussen op tien treffers. 

German Denis heeft ook al zijn interlanddebuut bij Argentinië achter de rug. Vorig jaar debuteerde hij tegen Venezuela met een 0-2-overwinning. Een maand later mocht hij opnieuw opdraven tegen Bolivia (3-0-winst). Wel was zijn speeltijd in die wedstrijden beperkt tot respectievelijk elf en acht minuten.

AZ Alkmaar is niet de enige club die zijn oog heeft laten vallen op German Denis. De Nederlanders zullen moeten afrekenen met AC Torino. Ook andere clubs uit de Serie A kennen de prijsschutter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties