Genk wil Barda graag in Limburg houden

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Genk wil Barda graag in Limburg houden
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Elyaniv Barda is één van de weinige spelers van RC Genk die dit jaar indruk konden maken. In Limburg willen ze dan ook een extra inspanning doen om de Israëliër in België te houden ondanks de interesse van andere teams.

Tegen FC Brussels was Elyaniv Barda al goed voor zijn zestiende treffer van dit seizoen. Daarmee deelt hij de eerste plaats in de topschuttersstand met Joseph Akpala (SC Charleroi). Barda geniet door zijn doelpuntenproductie interesse van andere clubs, maar in Genk willen ze graag het contract van de spits openbreken.

"Ik zal zien wat Genk met mij van plan is en hoe groot de interesse van die andere clubs is", zegt een afwachtende Barda in de krant Het Nieuwsblad. "Ik ga kijken wat mijn opties zijn. Ik ben graag in België, maar als profvoetballer ben ik het aan mezelf verplicht alle opties goed af te wegen", aldus de Israëlische international.

Barda heeft geen spijt van zijn keuze voor ons land en Genk. "Ik voel nu dat ik een goede beslissing heb genomen door naar hier te komen. Ik heb hier vooruitgang geboekt en ook privé zit het goed. Ik ben hier gelukkig met mijn vrouw en twee kindjes", besluit Barda.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties