Journalist trakteert Geeraerd op pint (in het gezicht)

Steurbaut Kersten
| 17 reacties
Journalist trakteert Geeraerd op pint (in het gezicht)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Opschudding in de Brugse persruimte na de wedstrijd tussen Club Brugge en Roeselare. Dirk Geeraerd wordt door een journalist getrakteerd op een frisse pint. Niet aan de toog, maar recht in het gezicht.

“Gie zie een klein kind, Dirk Geraerd”, weerklinkt er door de perszaal. De trainer van Roeselare kijkt verbaasd op en krijgt plots de inhoud van een glas bier in zijn gezicht gekletst.
 
Aanleiding voor het incident: de persbabbel na ... Cercle Brugge – Roeselare. Geeraerd kreeg toen alle zonden van de wereld over zich, omdat zijn spelers met z’n allen terugkropen voor doel en het sympathieke Cercle een punt afsnoepten.
 
Wanneer Geraerd na de bewuste wedstrijd verklaarde dat hij met de beste bedoelingen naar Brugge was gekomen, kreeg hij de lachers, waarbij één opvallende luid lachende journalist, op zijn hand. “Daar bestaan pillekes voor”, reageerde de Roeselare-trainer bitsig.
 
Na de wedstrijd tegen Club Brugge nam Geeraerd weervraak voor het voorval. “Waar is die persoon met die pillekes hier”, opende de hij de trainersbabbel. “Ah, daar is hij. Hij ziet er al veel beter uit.” De journalist kon er deze keer blijkbaar minder om lachen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties