Poppel geeft zege tegen Ranst uit handen

Philippe Crols

Met Poppel en Ranst stonden er in de eindronde twee teams uit tweede provinciale B tegenover elkaar. De thuisploeg leek op weg naar een goede uitgangspositie, maar uiteindelijk mochten de bezoekers het hardst juichen.

De thuisploeg was eigenlijk de betere ploeg in de eerste helft, maar het werd daar niet voor beloond. In tegendeel zelfs. Na een halfuur spelen mocht Poppel opnieuw aftrappen, want een owngoal had voor de 0-1 gezorgd.

Na rust leek Poppel in een dolle vijf minuten Ranst helemaal uit te tellen. Na 65 minuten maakte Van Gils de gelijkmaker. De bezoekers waren eventjes de pedalen kwijt en slikten vier minuten later een nieuwe treffer. Deze keer stond Van Uden aan het kanon. Er was nog maar amper afgetrapt of Van Uden had al opnieuw gescoord: 3-1.

Ranst hing in de touwen, maar kroop alsnog uit het dal. Drie minuten na de 3-1 tekende Van der Put voor de aansluitingstreffer. En het werd nog helemaal mooi voor Ranst toen Polfliet er in de negentigste minuut 3-3 van maakte.