Van Buyten op zucht van titel

Philippe Crols
| 0 reacties
Van Buyten op zucht van titel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor de Belgen waren er opnieuw weinig hoogtepunten in de Bundesliga afgelopen weekend. Vincent Kompany mocht dan al eens terug meedoen, maar viel geblesseerd uit. Daniël Van Buyten mag volgende week waarschijnlijk wel vieren.

Na zijn verplichte vakantie kwam Kompany aan de aftrap met Hamburger SV tegen Schalke 04. Lang deed onze Rode Duivel echter niet mee. Na een halfuur moest hij geblesseerd naar de kant. Naar alle waarschijnlijkheid is hij twee weken buiten strijd. Trochowski kwam hem vervangen, maar kon de 0-1-nederlaag niet voorkomen. Vadis zat niet in de selectie van HSV.
 
Ook niet echt goed nieuws van Manasseh Ishiaku. Hij kwam na zijn blessure ook opnieuw aan de aftrap en speelde de wedstrijd wel uit. Duisburg ging op bezoek bij Bochum en stond lange tijd 0-1 voor, maar toch werd het nog 1-1. Duisburg blijft op een degradatieplaats staan.
 
Lichtpuntje voor de Belgen was Daniël Van Buyten. Hij kwam in de Allianz Arena aan de aftrap met Bayern tegen Stuttgart. Onze landgenoot stond heel de wedstrijd op het veld en zag dat zijn vriend Ribery een groot aandeel had in de 4-1 zege met twee goals. Bayern staat op een zucht van de titel.
 
Uiteraard geen Peter van der Heyden in de selectie bij Wolfsburg. Zijn teammaats pakten een punt in Leverkusen: 2-2.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties