Vanhaezebrouck blijft KVK twee jaar langer trouw

Nico Wieme
| 13 reacties
Vanhaezebrouck blijft KVK twee jaar langer trouw
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Met enige fierheid meldt de website van KV Kortrijk dat trainer Hein Vanhaezebrouck zijn contract met twee jaar verlengd heeft.

Hein Vanhaezebrouck zal ook de komende twee jaar KV Kortrijk leiden. Dat kwamen bestuur en trainer maadagavond overeen. De succescoach staat met Kortrijk op een zucht van de titel in tweede klasse. Zijn prestaties gingen niet onopgemerkt voorbij in de Jupiler League. Met name AA Gent en Charleroi trokken aan zijn mouw, maar dat feestje gaat dus niet door. De voormalige analist kiest ervoor zijn werk bij KVK verder te zetten.

Vanhaezebrouck is ex-speler van onder andere KV Kortrijk, KRC Harelbeke en Sporting Lokeren. Als trainer was hij al actief bij KRC Harelbeke en White Star Lauwe. Sinds 1 juli 2006 is hij aan de slag als coach van de rood-witten. Hij loodste de club vorig jaar naar een mooie derde plaats en speelde de eindronde in tweede klasse. Door de vele blessures die de ploeg teisterden, draaide die eindronde op een sisser uit. Dit seizoen ligt de titel voor het grijpen. Met nog twee wedstrijden te gaan, heeft KVK genoeg aan één overwinning om de titel te mogen vieren en zo de stap, met Vanhaezebrouck, naar de topklasse te zetten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties