Weigert ook Legaer selectie voor de Spelen?

De Nijs Michael
| 10 reacties
Weigert ook Legaer selectie voor de Spelen?
Foto: © SC

België mag in augustus deelnemen aan het Olympisch voetbaltoernooi, maar het heeft er meer en meer van weg dat de Rode Duivels met een verzwakt team zullen moeten afzakken naar het verre Peking.

Vorige week liet landskampioen Standard namelijk weten dat Defour, Witsel en Fellaini niet mogen vertrekken naar de Olympische Spelen, de maand augustus is te belangrijk voor de club. Als de Belgische voetbalbond daarover moeilijk doet zullen de Rouches zelfs gewetensproblemen inroepen om hun afzegging te rechtvaardigen.
 
Vandaag reageert ook Jonathan Legear op de heisa, de speler van Anderlecht weigert om naar Peking te vertrekken als het trio van Standard dat eveneens doet. "Als Defour, Witsel en Fellaini van Standard niet meegaan naar de Olympische Spelen, blijf ik ook thuis", aldus de jonge Luikenaar. "Als we tweede worden en de voorronde van de Champions League spelen, wil ik dat niet missen. De Spelen zijn uniek, maar het is Anderlecht dat mij betaalt en ik wil de club op zo'n belangrijk moment niet in de steek laten. Zodra het duidelijk is hoe het met de anderen zit, neem ik een beslissing", laat Legaer weten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Olympische Spelen

Nieuwste reacties