Van Buyten gelinkt aan Marseille

Nico Wieme
| 1 reacties
Van Buyten gelinkt aan Marseille
Foto: © SC

Daniël Van Buyten komt de laatste tijd weinig aan spelen toe bij Bayern München. De Rode Duivel wordt nu in verband gebracht met Olymique Marseille.

Het gaat Daniël Van Buyten niet voor de wind bij Bayern München. De Rode Duivel slijt meer tijd dan hem lief is op de bank. Ondanks de weinige speelgelegenheden is er toch interesse van andere clubs voor de robuuste verdediger. Met name zijn ex-club Olympique Marseille zou geïnformeerd hebben bij Bayern naar de voorwaarden om Van Buyten over te nemen.
 
Van Buyten debuteerde in de Belgische eerste klasse tijdens het seizoen 1998-1999 bij Charleroi. Na dat seizoen verhuisde hij naar Standard, waar hij twee jaar lang aan de slag was. Dan maakte hij een grote transfer naar Olympique Marseille. In de Zuid-Franse havenstad speelde Van Buyten drie seizoenen, van 2001 tot 2004. In zijn laatste seizoen werd hij een tijdje uitgeleend aan Manchester City. Tijdens de zomer van 2004 maakte de Waal de overstap naar de Bundesliga. Aanvankelijke voetbalde hij bij Hamburg SV, vorig seizoen waagde hij zijn kans bij Bayern.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties