Prandelli: 'Fiorentina had de finale verdiend'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Prandelli: 'Fiorentina had de finale verdiend'
Foto: © SC

Fiorentina moest gisterenavond na strafschoppen de duimen leggen voor het Schotse Glasgow Rangers. Voetballiefhebbers zijn het er echter over eens: het was Fiorentina die de finale had moeten halen.

Cesare Prandelli, de coach van Fiorentina, is ontgoocheld over de uitschakeling. "De ploeg die weigerde om te voetballen, heeft aan het langste eind getrokken. Maar ja, dat is voetbal", aldus Prandelli.

"We moeten ons nu bij die nederlaag neerleggen. Het was een prachtige avond die voor ons nog zoveel mooier had kunnen zijn. Ik moet mijn spelers bedanken want ze hebben alles gegeven", ging de Italiaan verder op de BBC.

Prandelli en Fiorentina-voorzitter laten alvast niet na het spel van Rangers zwaar op de korrel te nemen. "De wedstrijd was veel aantrekkelijker geweest als we een tegenstander hadden gehad die ook wilde voetballen", aldus Prandelli. "De Rangers speelden de hele wedstrijd om de nul te houden en de strafschoppenserie te halen en ze zijn er nog in geslaagd ook", klonk het bits bij voorzitter Andrea Della Valle.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties