Cercle houdt rekening met vertrek van De Sutter

Cercle houdt rekening met vertrek van De Sutter
Foto: © SC

Cercle Brugge is bezig aan een erg goed seizoen, maar de moeilijkste opdracht voor het bestuur moet nog komen. Heel wat clubs volgen de spelers van de vereniging namelijk op de voet, maar Cercle wil zijn kern bij elkaar houden.

Voorzitter Frans Schotte nam gisteren het woord tijdens een persconferentie van Cercle Brugge. De sterke man van de vereniging benadrukt dat het de bedoeling is om de kern bij elkaar te houden, maar Cercle houdt weldegelijk ernstig rekening met een vertrek van Tom De Sutter. "Het aantal vertrekkers zal miniem zijn. Zo heeft Stijn De Smet de wens uitgesproken om te blijven. Met Tom De Sutter ligt dat iets moeilijker: hij heeft gezegd dat hij misschien een andere wending aan zijn carrière wil geven", aldus Schotte. 

De Sutter maakte tijdens de heenronde indruk bij Cercle Brugge, maar enkele maanden geleden moest hij een operatie aan de kruisbanden van zijn rechterknie ondergaan. Ondanks deze zware blessure kan de jonge Belg toch op heel wat interesse rekenen, vooral het Nederlandse AZ trekt al geruime tijd aan de mouw van de aanvaller.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties