Brasschaat blijft overeind in Minderhout

Philippe Crols

Brasschaat maakt nog altijd kans op promotie naar tweede provinciale. Het was over twee wedstrijden gezien beter dan reeksgenoot Minderhout.

Minderhout wist dat het voor een moeilijke opgave stond. De heenwedstrijd was namelijk met 2-0 verloren gegaan. Daarom begon de thuisploeg ook redelijk offensief, maar scoren lukte niet. Vervolgens zette Fraeyman de bezoekers iets over halfweg in de eerste helft op rozen. Minderhout moest nu al vier maal scoren.

De thuisploeg kwam nog wel op gelijke hoogte. Tien minuten voor rust zorgde De Graaf nog voor een tikkeltje hoop. Dat beetje hoop werd er echter wel niet groter op toen De Roover wat later naar de kant moest met een rode kaart.

Toch bleef de thuisploeg knokken voor wat het waard was en het kwam via Adams na vijf minuten in de tweede helft op voorsprong. Verder kwam de thuisploeg niet meer. Brasschaat kwam zelfs nog op gelijke hoogte in de slotfase via Fraeyman die zijn tweede van de middag lukte. Dat gebeurde met tien tegen tien, want Goosenaer was voordien ook met rood naar de kant gestuurd.