Dante in beeld bij Shalke 04

Maarten Princen
| 3 reacties
Dante in beeld bij Shalke 04
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Heel België was afgelopen weken in de ban van de titelstrijd tussen Standard en Anderlecht. Niet alleen in België zo blijkt, verschillende buitenlandse ploegen zaten immers op de tribunes om spelers van de kampioen te scouten.

Afgelopen weken kwamen reeds de namen van Jovanovic, Defour en Fellaini in de pers om wille van de buitenlandse belangstelling in deze spelers. Nu blijkt echter ook dat verdediger Bonfim Dante kan rekenen op de interesse van verschillende Duitse ploegen. Ook Shalke 04 heeft zijn oog laten vallen op de 24-jarige verdediger van de Rouches. De Duitse topploeg uit Gelsenkirchen is nog steeds in de running voor een Champions League ticket en wil volgend seizoen immers Europees bevestigen na de knappe kwartfinale plaats in de Champions League van dit seizoen. 

"Dante speelde een degelijk seizoen en is zowel technisch als op verdedigend vlak een uitstekende verdediger" verklaarde Michel Preud'homme reeds. Standard wilt echter werk maken van een contract verlenging voor de Braziliaan. Ook Dante lijkt open te staan voor een verlengd verblijf op Sclessin.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties