Gent-bestuur is woedend op Cedomir Janevski

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Gent-bestuur is woedend op Cedomir Janevski
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Ivan De Witte, voorzitter van AA Gent, en manager Michel Louwagie zijn woedend op Cedomir Janevski. De uitspraken van de Montenegrijn liggen hen nog altijd zwaar op de maag. Janevski had beiden in een interview dit weekend flink de mantel uitgeveegd.

In de zaterdageditie van de krant Het Laatste Nieuws liet Cedomir Janevski, tot nader order assistent-trainer van Trond Sollied bij AA Gent, geen spaander heel van de reputatie van de Gent-voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie. Janevski liet weten in deze twee mensen enorm ontgoocheld te zijn door de 'cinema' die ze hadden opgevoerd. Bovendien zei hij nog dat de spelers lachen met de 'krenterigheid' van Louwagie. Het interview kwam er nadat Gent besliste om niet met Janevski verder te gaan als hoofdcoach voor volgend seizoen.

"Als werkgever kunnen we dit niet tolereren. We gaan het hier niet bij laten. Janevski sleurt niet alleen mezelf, maar ook de hele bestuurstop door het slijk. Publiekelijke persoonlijke afrekeningen zijn verwerpelijk", reageert Louwagie in alle kranten.

"Janevski is een stap te ver gegaan. We hebben echt gemeend met hem gesproken. Door zo snel ons besluit mee te delen, wilden we hem een eerlijke kans geven op de markt", aldus De Witte in Het Nieuwsblad. Het is nog niet bekend wat AA Gent gaat doen met Janevski. De mogelijkheid dat hij vroegtijdig ontslagen wordt, is alvast niet uitgesloten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties