Farfan en Méndez spoorloos

Nico Wieme
| 2 reacties
Farfan en Méndez spoorloos
Foto: © SC

PSV vertrok zaterdag naar Griekenland voor een driedaagse trip, maar dat gebeurde zonder Jefferson Farfan en Edison Méndez. Beide spelers verwittigden de club niet van hun afwezigheid. Bij PSV wachten ze nog steeds op een teken van leven.

PSV behaalde de landstitel in Nederland. Als afsluiter na een zwaar seizoen stond nog een driedaagse trip naar Griekenland op het programma. Grote afwezigen waren Jefferson Farfan en Edison Méndez. Farfan (foto rechts) zou deze week met vakantie gaan. Zonder het bij de club uit Eindhoven te melden heeft hij die vakantie met enkele dagen vervroegd. Zijn zaakwaarnemer heeft per e-mail excuses aangeboden en gezegd dat het door privé-omstandigheden is, maar de Peruaanse aanvaller heeft zelf nog geen contact opgenomen met de club.
 
Méndez (foto onder) kreeg toestemming om kort na het behalen van het kampioenschap zijn zieke moeder op te zoeken. Sinds zijn vertrek heeft men hem echter niet meer gezien in Eindhoven.
 
Sef Vergoossen blijft kalm onder de omstandigheden en wil er niet te veel over kwijt. Zolang hij de reden van de afwezigheid van beide spelers niet kent, legt hij er geen verklaringen over af. “Daarom zeg ik er nog weinig over. Je kunt je best iets voorstellen bij de wens om bij familie te zijn, maar dat moet dan natuurlijk wel in overleg gebeuren”, was het enige wat de ex-Genktrainer aan Het Eindhovense Dagblad wou vertellen.
 
Directeur Jan Reker wilde ook nog niets los meedelen over eventuele maatregelen tegen het Zuid-Amerikaanse tweetal. “We hebben Fárfan en Méndez nog niet zelf kunnen spreken, dus we zijn niet op de hoogte van de exacte achtergrond. Pas als we het waarom weten, kunnen we het beoordelen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties