Transfer van Amauri naar Juve bijna rond

De Nijs Michael
| 4 reacties
Transfer van Amauri naar Juve bijna rond
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Juventus kan zich meer dan waarschijnlijk verheugen op de komst van Amauri. Palermo, de huidige werkgever van Amauri, bevestigt via voorzitter Maurizio Zamparini dat de transfer voor 98% rond is.

Amauri is aan een sterk seizoen bezig en dat is heel wat clubs opgevallen, zo wekte de aanvaller onder andere de interesse van Real Madrid, Liverpool en Arsenal. Toch lijkt de spits te kiezen voor een verlengd verblijf in de Serie A, Palermo bevestigde namelijk dat de kans op een vertrek naar Juventus erg groot is. "We zijn erg dicht bij het afronden van de transfer. We werken momenteel aan de laatste details, de kans dat Amauri naar Juventus trekt schat ik op 98 procent", liet voorzitter Zamparini weten.
 
Palermo en Juventus zijn intussen al tot een akkoord gekomen, enkel een geschil tussen de speler zelf en Juventus kan de transfer nog doen afspringen. "Van Palermo hangt het niet meer af. Het ligt aan Juventus, zij moeten tot een akkoord komen met de speler. Maar ik verwacht dat er snel een akkoord zal zijn", aldus Zamparini. Juventus zou om en bij de twintig miljoen euro neertellen voor de spits, bovendien bestaat de mogelijkheid dat er één of meerdere spelers in een ruil betrokken worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties