Belgen krijgen klappen

Philippe Crols
| 0 reacties
Belgen krijgen klappen
Foto: © SC

In Duitsland werd er tijdens de week door een speeldag afgewerkt. Deze verliep niet zo goed voor een aantal van onze landgenoten. Zo liepen Duisburg en HSV schade op.

Hamburger SV, de club van onze landgenoten Vadis en Vincent Kompany, moest in eigen huis Werder Bremen partij geven. Winnen was de boodschap indien Champions League-voetbal halen nog de ambitie was. Werder Bremen kwam echter met het kleinste verschil winnen. Bijgevolg is Champions League-voetbal onhaalbaar voor Hamburg. Vincent Kompany kon de nederlaag niet voorkomen. Hij mocht 72 minuten meespelen. Toen hij naar de kant ging had Almeida de enige goal van de partij al gemaakt. Vadis zat niet in de kern van HSV.

Duisburg moet hopen op een zes op zes wil het zich nog redden in de Bundesliga. Het verloor namelijk de degradatietopper tegen Nürnberg met 2-0. Manasseh Ishiaku speelde bij Duisburg de hele wedstrijd. Hij ziet zijn team zakken naar de voorlaatste plaats.

Bayern München speelde tegen Bielefeld zijn eerste wedstrijd als nieuwe kampioen. Daniël Van Buyten stond de hele wedstrijd op het veld. Hij zag zijn elftal met 2-0 zegevieren.

Peter van der Heyden zat wederom niet in de selectie van Wolfsburg. Zijn werkgever is na de 2-3-zege te Frankfurt nog wel in de running voor een Europees ticket.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties