'Anderlecht heeft al een akkoord met Kayouté'

De Nijs Michael
| 0 reacties
'Anderlecht heeft al een akkoord met Kayouté'
Foto: © SC

Anderlecht blijft maar transfers realiseren. Nadat eerder al de komst van Kruiswijk, Kanu en Suarez werd afgerond, lijkt de Brusselse club nu ook de strijd om Kayouté te winnen. Verder heeft paars-wit ook Losada zo goed als binnen.

Cheiko Kayouté is een 19-jarige Senegalese speler die onder contract ligt bij stadsgenoot FC Brussels. De speler zelf liet al verstaan dat hij weg wil bij de club van voorzitter Vermeersch. Hij heeft daarom een procedure opgestart om zijn contract te verbreken, maar die procedure zal zo'n twee weken in beslag nemen. 

Intussen is Anderlecht er als de kippen bij om het jonge talent aan te trekken, de beloftevolle middenvelder zat inmiddels al twee keer rond de tafel met Anderlecht en de Senegalees van FC Brussels heeft intussen zijn keuze gemaakt. Kayouté wil volgend seizoen in het Astridpark voetballen, beide partijen zijn zelfs al tot een stilzwijgend akkoord gekomen. Naast Anderlecht toonden ook Arsenal, Racing Genk, Standard, Bergen, Gent en Willem II interesse in de jonge snaak.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties