Rnic wellicht de nieuwe rechtsachter van Anderlecht

De Nijs Michael
| 13 reacties
Rnic wellicht de nieuwe rechtsachter van Anderlecht
Foto: © SC

Anderlecht is al een tijdje op zoek naar een nieuwe rechtsachter. Marcin Wasilewski trekt namelijk naar het EK en paars-wit houdt rekening met een vertrek als hij zich daar in de kijker kan spelen, bovendien pakt de Pool te veel kaarten in het Astridpark.

De komst van een nieuwe rechtsachter is nagenoeg zeker, paars-wit staat namelijk op het punt om de transfer van Nemanja Rnic af te ronden. De 23-jarige verdediger van Partizan Belgrado werkt momenteel zijn medische testen af en onderhandelt over zijn contract. Rnic staat te boek als een groot talent, zo werd hij vorig jaar met Servië vice-kampioen op het EK voor beloften. Intussen heeft hij er ook al twee interlands met het A-team van Servië opzitten. 

De transfer van Rnic zou dus een schot in de roos kunnen zijn voor Anderlecht. Vooral omdat de speler einde contract is, bijgevolg kan hij Partizan Belgrado transfervrij inruilen voor Anderlecht. Met Partizan won Rnic dit seizoen al de Servische beker en de club lijkt ook op weg naar de landstitel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties