Verhaegen: 'Ben geen Théréau-man'

Philippe Crols
| 0 reacties
Verhaegen: 'Ben geen Théréau-man'
Foto: © SC

De transfer van Hernan Losada naar Anderlecht is helemaal rond. Dat vertelde Jos Verhaegen zondagavond op de Antwerpse regionale zender ATV. Of er ook spelers van paars-wit naar Anderlecht zullen komen is nog niet geweten.

Allereerst bevestigde Jos Verhaegen dat de transfer van de Argentijnse smaakmaker Hernan Losada naar Anderlecht helemaal rond is. "Sinds zondagmorgen is dat helemaal in orde", sprak Verhaegen op ATV.

De afgelopen week werden er met Théréau en De Man twee spelers van Anderlecht aan Germinal Beerschot gelinkt. "Wij zouden graag Boussoufa en Biglia hebben, maar het moet mogelijk blijven natuurlijk. Ikzelf ben geen Théréau-man, maar als hij onze club iets kan bijbrengen mag hij komen uiteraard. Ik moet er wel bijzeggen dat er voorlopig nog niet met Anderlecht over gesproken is."

Germinal Beerschot deed tot dusver nog maar twee transfers met het oog op volgend seizoen. "Dat is voorlopig nog niet ambitieus genoeg, maar we moeten kijken wat mogelijk is. Met ons budget is dat dikwijls niet makkelijk en moeten we vrije spelers gaan zoeken", besloot Verhaegen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties