AZ: 'Geen afspraak met De Sutter of Cercle'

Nico Wieme
| 0 reacties
AZ: 'Geen afspraak met De Sutter of Cercle'
Foto: © SC

Tom De Sutter was afgelopen week zowel in de Belgische als de Nederlandse pers nadrukkelijk in beeld bij AZ. Toch is er volgens de Alkmaarders nog lang geen sprake van een transfer.

Hoewel Tom De Sutter nadrukkelijk aan AZ gelinkt wordt, ontkent technisch directeur Marcel Brands alle geruchten. “We hebben geen afspraak met Tom of met Cercle”, aldus Brands. “We wachten af hoe de blessure van Tom evolueert. De kans dat er de eerstkomende weken iets gebeurt, is zo goed als nihil.”
 
De Sutter zelf ziet een overgang naar AZ best zitten. “Maar eerst moet AZ er met Cercle uitraken. Als dat gebeurt, kan het snel gaan. Ik zou het leuk vinden, maar ik zal niet ontgoocheld zijn als het niet doorgaat en ik bij Cercle blijf”, aldus de geblesseerde spits in de Belgische kranten.
 
Bij Cercle maken ze zich ondertussen niet druk. Het groen-zwarte bestuur wacht op een signaal van AZ, ook al duurt dat nog een tijdje. “We maken ons zeker niet ongerust. Als Tom bij ons blijft, zoveel te beter”, reageert voorzitter Frans Schotte.
 
“Maar we houden natuurlijk rekening met zijn vertrek. En Tom gaf me onlangs de indruk dat hij al met zijn hoofd bij AZ zit. Van Belgische clubs weten we enkel van de interesse van RC Genk en Standard”, besluit de preses.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties