Blijft Pieroni dan toch bij Anderlecht?

De Nijs Michael
| 20 reacties
Blijft Pieroni dan toch bij Anderlecht?
Foto: © SC

Enkele dagen geleden leek het hoofdstuk Anderlecht afgesloten voor Luigi Pieroni, de Luikenaar zat niet in de wedstrijdselectie voor de bekerfinale en paars-wit leek een definitieve aankoop van Pieroni uit te sluiten.

De kans bestaat echter dat Pieroni volgend seizoen gewoon weer op het veld staat bij Anderlecht, althans als we zijn zaakwaarnemer mogen geloven. "Sommigen hadden Luigi al begraven door te verzekeren dat Sporting hem niet wou houden, maar zo is het niet. Integendeel zelfs, Pieroni speelt volgend seizoen mogelijk nog in het Astridpark", aldus zaakwaarnemer Eric Depireux.

Toch lijkt een definitieve overgang van Pieroni niet zo simpel. Nantes, dat nog steeds eigenaar van de speler is, vraagt namelijk te veel naar de zin van Anderlecht. "Roger Vanden Stock en Philippe Collin zullen het transferbedrag van 1.250 miljoen euro niet betalen", weet Depireux. Begin volgende week zitten Anderlecht en Nantes rond de tafel, de Brusselse club hoopt de transferprijs nog te laten zakken tot 800.000 euro.

Pieroni kan ook op interesse uit West-Vlaanderen rekenen. Club Brugge, aartsrivaal van paars-wit, voelt er namelijk wat voor om de speler over te nemen. Pieroni zelf ziet dat niet meteen zitten, hij blijft liever in de hoofstad. "Luigi zelf wil liefst in Anderlecht blijven", is Depireux duidelijk. Toch bevestigt hij de interesse van Club Brugge: "Ik heb een informeel gesprek gehad met Luc Devroe. We hebben het gehad over de situatie van Luigi, maar daar stopt het dan ook. Er is niets concreet tussen Luigi en Club Brugge. Anderlecht is de prioriteit van Luigi", stelt de zaakwaarnemer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties