Siani voor één jaar naar Germinal Beerschot

De Nijs Michael
| 17 reacties
Siani voor één jaar naar Germinal Beerschot
Foto: © SC

Sébastian Siani zal ook volgend seizoen zijn kunstjes niet kunnen tonen bij Anderlecht, de jonge aanvaller wordt namelijk opnieuw uitgeleend door de vice-kampioen. Nadat Siani vorig seizoen aan de slag ging bij Union, trekt hij nu naar G. Beerschot.

Anderlecht en Germinal Beerschot zijn tot een akkoord gekomen over een verhuur van Siani, daardoor gaat de aanvaller uit Kameroen volgend seizoen tijdelijk aan de slag op het Kiel. Germinal Beerschot is al de derde club die de 21-jarige spits op huurbasis aantrekt, eerder deden ook Zulte Waregem en Union dat. Bij de laatst genoemde club kwam Siani vorig seizoen tot tien doelpunten.

De tijdelijke overgang van Siani kadert ook in de transfer van Hernan Losada naar het Astridpark. De afgelopen dagen werd hier en daar beweerd dat de transfer van de Argentijn nog in het gedrang zou komen, maar daar blijkt dus niets van aan. "Anderlecht is de belangrijkste club in België en ze gaat meespelen in de Champions League. De andere liga's zijn misschien wel groter, maar er is een Argentijns gezegde: beter de kop van de muis dan de staart van de leeuw. Ik speel liever bij de grootste club van een kleinere liga dan elders in de middenmoot", laat Losada zelf deze morgen weten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties