Update: Willem II komt naar Zulte Waregem

Nico Wieme
| 1 reacties
Update: Willem II komt naar Zulte Waregem
Foto: © SC

Zulte Waregem is, net als de andere eersteklassers, volop bezig met de voorbereiding op volgend seizoen. De technische staf stelde een aantrekkelijk oefenprogramma samen. De aanvankelijk geplande wedstrijd bij Willem II verhuist naar het Regenboogstadion.

Bij Zulte Waregem zitten ze momenteel niet stil. In samenspraak met de trainers legde het bestuur al enkele oefenduels voor komende zomer vast. Na de medische tests in de eerste week van juli vliegen de spelers van trainer Franky Dury er weer in op zaterdag 5 juli.
 
De fusieploeg zal oefenen op de terreinen van Wielsbeke (09/07), Izegem (22/07), Amiens (25/07), Hamme (29/07) en de buren van Racing Waregem (05/08). Tijdens de stage in Koksijde wordt tegen KV Oostende geoefend (12/07). Thuis geeft Zulte-Waregem de Franse topklasser Lille partij (29/07). Op de fandag van 9 augustus wordt om 16u een galamatch gespeeld. De tegenstander is nog niet bekend.
 
Oorspronkelijk zou de voormalige bekerwinnaar op 2 augustus een oefenpartij bij Willem II spelen. Die wedstrijd zal nu op dezelfde dag om 18u in het Regenboogstadion betwist worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties