Arsenal heeft interesse in 2 spelers

Nils Vanneste
| 5 reacties
Arsenal heeft interesse in 2 spelers
Foto: © SC

Arsenal is dringend op zoek naar versterking. Nu de transfer van Nasri moet wachten tot na het EK, kan Wenger zich concentreren op de andere posities. Na het vertrek van Lehmann is de Fransman eerst op zoek naar een nieuwe keeper.

Shay Given komt in beeld om de plaats van Lehmann in te nemen. Arsenal is bereid om een bod van om en bij de 4,2 miljoen euro uit te brengen om de sluitpost weg te kapen uit St. James' Park. De 32-jarige doelman speelt al 11 seizoenen voor Newcastle United. Given heeft sinds februari nog niet veel gespeeld, onder andere door maag problemen en een hernia. Newcastle betaalde in '97 2,25 miljoen euro aan Blackburn voor de Ierse doelman.

Arsenal is niet alleen op zoek naar een nieuwe doelman, ook in de frontlinie moet er versterking komen.
Door de zware blessure van Eduardo en het niet fit zijn van Van Persie dit seizoen, is voor Wenger duidelijk geworden dat een extra spits welkom is. Vela is er al bij gekomen, maar de coach van Arsenal zou nu toch een bod van 15 miljoen euro hebben uitgebracht op Roque Santa Cruz. de speler van Blackburn kan rekenen op heel wat interesse want ook Manchester United is geïnteresserd in de Paraguyaan. De 26-jarige aanvaller scoorde dit seizoen 19 keer in 37 wedstrijden. Blackburn Rovers betaalde vorig seizoen amper 4,5 miljoen euro aan Bayern Munchen. Santa Cruz heeft nog 3 jaar over van zijn contract op Ewood Park.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties