G. Beerschot wint eerste oefenwedstrijd

Dirk Pieters
| 10 reacties
G. Beerschot wint eerste oefenwedstrijd
Foto: © SC

Bij Germinal Beerschot is men nu echt begonnen aan de nieuwe competitie. De Antwerpse fusieclub heeft zijn eerste vriendschappelijke wedstrijd achter de rug. Het won met 2-0 van SK Wilrijk.

Veel volk in het Sportcentrum Ter Beke voor deze eerste oefenpot van Germinal Beerschot. Veel had de partij niet om het lijf: het tempo lag vrij laag, de goede combinaties waren op de vingers van één hand te tellen, de voorzetten vanop de flanken al te vaak onzuiver. Ferrara viel na een halfuur uit met een spierscheur, terwijl Harm Van Veldhoven tegen de tweedeprovincialer een algemene troepenschouw hield. 

Gelukkig zorgde King al na vier minuten voor opwinding met een mooie treffer. Ook na de rust viel er meteen wat te beleven. Nieuwkomer Munyaneza maakte zijn eerste doelpunt in het shirt van Germinal Beerschot. Donderdagavond om half acht komt de tweede wedstrijd er al aan, op het Sportcomplex De Bist tegen FC Ekeren.


* DOELPUNTEN: 4' King 0-1, 52' Munyaneza 0-2

* GERMINAL BEERSCHOT: Maes (46' Vermeylen), M. Monteyne (46' De Wree), Van Dooren (46' Lembi), Svetlicic (46' Wamfor), P. Monteyne, Ederson (46' Gustavo), King (46' Wanyama), Ferrara (32' Verhoeven), Owusu (46' Cruz, 76' Lambreghts), Lambreghts (46' Smet), Dosunmu (46' Munyaneza)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties