Lips: 'We halen zelfs Club-supporters terug'

Lips: 'We halen zelfs Club-supporters terug'
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

De abonnementenverkoop bij AA Gent loopt als een trein. U kon op deze site al lezen dat ze in de Arteveldestad wellicht de historische kaap van 9.000 abonnementen zullen overschrijden. Commercieel directeur Patick Lips is een tevreden man.

"Momenteel hebben we exact 6.800 abonnementen verkocht. Dat is een cijfer dat we normaal in augustus pas halen. Dat is een stijging van dertig procent en we zullen afsluiten dicht bij de 9.000 seizoenskaarten", zegt Patrick Lips in de krant Het Nieuwsblad.

"Hoe die stijging te verklaren is? De bekerfinale die we vorig seizoen haalden, zal zeker meespelen, de uitverkochte toppers, het spektakel en de ambiance die in het Ottenstadion heerst. We trekken ook steeds meer vrouwen en kinderen aan en zelfs enkele naar Brugge uitgeweken supporters keren terug. Enkele tientallen, maar het is het begin. AA Gent wordt de club van de provincie", besluit Lips.

Verder maakt men bij AA Gent ook werk van een nieuw jeugdcomplex. De gesprekken met de stad zijn volop bezig. Bij AA Gent hoopt men dat de stad grond zal vrijmaken, bijvoorbeeld aan de Blaarmeersen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties