Spaanse spelers willen verder met Aragonés

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Spaanse spelers willen verder met Aragonés

Fenerbahçe maakte woensdag bekend dat Luis Aragonés voor twee jaar naar Turkije verhuist. Aragonés zelf ontkent het verhaal en de spelers hopen zelfs dat hij nog een tijdje aan het roer blijft van ‘La Seleccion’.

Vanuit Wenen

“Hij is de beste trainer waar ik ooit mee gewerkt heb”, steekt Senna van wal. “Hij geeft ons vertrouwen en overtuigt ons om ons eigen spel te blijven spelen. Ook voor hem is dit een belangrijk moment in zijn carrière. Heel de wereld kijkt mee en het is toch mooi om een internationale titel op je palmares te kunnen zetten.”
 
“Hopelijk kunnen we na het tornooi nog met hem verder werken”, aldus Casillas. “Al zal het moeilijk worden na de problemen tussen Aragonés, de Spaanse pers en de federatie, maar ik heb de federatie persoonlijk gevraagd om toch nog eens met hem rond tafel te zitten voor een contractverlenging.”
 
Aragonés zelf wil nog niets prijsgeven en ontkent dat de zaak met Fenerbahçe al rond is: “Mijn agent heeft nog niets getekend. Na het tornooi kunnen we praten over de toekomst.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties