Turkse international voor Betis Sevilla

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Turkse international voor Betis Sevilla
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mehmet Aurélio, een van de sterke middenvelders van de Turkse nationale ploeg en Fenerbahçe SK, staat op het punt om te verhuizen naar de Primera Division. Hij zou een contract ondertekenen bij Betis Sevilla.

"De onderhandelingen met Betis Sevilla lopen goed. Op enkele details na is de overgang een feit. Mehmet Aurélio heeft de laatste dagen nog meerdere aanbiedingen gekregen, maar we willen haast maken. Fenerbahçe wil namelijk alsmaar meer geld vangen", aldus zaakwaarnemer Bayram Tutumlu in de Spaanse kranten.

Tutumlu zegt dat de geboren Braziliaan, vroeger bekend onder de naam Marco Aurélio, heel graag in de Primera Division wil spelen. "Elders kan hij wel veel meer verdienen, maar hij wil gewoon graag in Spanje spelen. Er zijn echter nog andere Spaanse teams in hem geïnteresseerd. Hij is één van de beste middenvelders van Europa. Zijn professionele houding begint zijn vruchten af te werpen", zwaait zijn zaakwaarnemer Aurélio alle lof toe.

Mehmet Aurélio speelde vijf seizoenen voor Fenerbahçe SK. In die periode verwierf hij ook de Turkse nationaliteit waardoor hij kon meevoetballen op het afgelopen EK waar Turkije de halve finale haalde, maar daarin verloor van verliezend finalist Duitsland. De 23-voudig international speelde voor zijn avontuur in Istanbul ook nog twee seizoenen voor Trabzonspor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties