Atlético trekt begeerde Sinama-Pongolle aan

De Nijs Michael
| 1 reacties
Atlético trekt begeerde Sinama-Pongolle aan
Foto: © SC

Florent Sinama-Pongolle zal volgend seizoen aan de competitie beginnen als speler van Atlético Madrid, de hoofdstedelingen nemen de aanvaller over van Recreativo Huelva.

Sinama-Pongolle kwam twee seizoenen geleden aan bij Recreativo Huelva, dat hem destijds overnam van het Engelse Liverpool. In Spanje brak het 23-jarige talent helemaal door, zo scoorde hij 22 competitiedoelpunten in twee seizoenen. Dat ging niet onopgemerkt voorbij, zo toonden onder andere Sevilla en Valencia interesse in de spits, de laatst genoemde club zou zelfs om en bij de tien miljoen euro over gehad hebben voor de speler.

Toch zullen we Sinama-Pongolle volgend seizoen niet in het shirt van Valencia zien, maar wel in de kleuren van Atlético Madrid. De Spaanse topklasser kwam namelijk tot een akkoord met Recreativo omtrent een overgang van de spits, de Fransman zal een vierjarig contract ondertekenen in de Spaanse hoofdstad. Op 7 juli zal Atlético de kersverse aanwinst officieel voorstellen, zo bevestigde de club intussen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties