Gumienny mag naar Fenerbahçe

K M
| 8 reacties
Gumienny mag naar Fenerbahçe
Foto: © SC

De Europese Voetbalbond heeft bekend gemaakt welke scheidsrechters actief zullen zijn in de eerste twee voorrondes van de Champions League. Drie wedstrijden zullen er geleid worden door Belgen.

Jérome Efong Nzolo mag met zijn assistenten Eric Thiry en Pascal Engels en vierde scheidsrechter Tim Pots naar Cyprus. Hij mag er in de eerste voorronde het duel tussen het lokale Anorthosis Famagusta en het Armeense FC Pyunik leiden. Luc Wouters moet dan weer een dag later in actie komen in het duel tussen het Kazakse FC Aktobe en FC Cheriff uit Moldavië. Wouters zal worden bijgestaan door Danny Huens, Luc Leroy en vierde scheidsrechter Laurent Colemonts.

Serge Gumienny (foto) heeft ongetwijfeld de mooiste affiche voorgeschoteld gekregen. Hij komt met zijn assistenten Walter Vromans en Marc Simons en vierde scheidsrechter Benoni Burie pas in de tweede voorronde in actie. Zij worden verwacht in Turkije waar ze het duel tussen het Fenerbahçe van nieuwbakken coach Luis Aragones en het Hongaarse MTK Boedapest zullen leiden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties