Jovanovic aan 70 procent van zijn mogelijkheden

Mathias Dumarey
| 7 reacties
Jovanovic aan 70 procent van zijn mogelijkheden
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Gisteren heeft de Serviër Milan Jovanovic voor het eerst weer getraind met Standard. Zeven weken geleden werd hij nog geopereerd aan de lies. Een nieuwe club heeft de spits nog altijd niet.

Gisteren meldden we nog dat FC Porto interesse zou hebben in Milan Jovanovic maar tot nader order is er daaromtrent nog geen nieuw nieuws over bekend. Ondertussen traint Jovanovic gewoon weer mee met Standard. "Het is psychologisch erg belangrijk dat ik weer mee kan trainen. Ik ben blij dat ik weer de bal kan voelen, maar het zou te gek zijn dat ik nu al dingen doe die ik nog niet aankan. Ik zit nu aan zeventig procent van mijn mogelijkheden", zegt Jovanovic in de krant Het Laatste Nieuws.

Jovanovic denk dat hij pas terug wedstrijdfit zal zijn over drie à vier weken. Net op tijd dus voor de CL-voorrondes met landskampioen Standard of om in actie te komen voor een andere ploeg. Bij Standard legt de nieuwe trainer Laszlo Bölöni er trouwens serieus de pees op. Elke dag wordt er getraind om 10u. en om 18u. "De coach is van oordeel dat je tussen twee trainingen een vijftal uur moet rusten. Het stoort mij niet. Tussendoor blijf ik gewoon op de club", vertelt Steven Defour.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties